Massage og velvære hos
LifeBalancedk

Massage i Silkeborg, med 10 års erfaring som massør. Jeg tilbyder sportsmassage, velværemassage og gravidmassage og babymassage. Alt sammen professionelt udført og med baggrund i min uddannelse som lægeeksamineret massør, med egen massageklinik i Silkeborg.

Jeg har ejet og drevet LifeBalancedk i over 10 år.

Mit navn er Anne Sørensen Mikkelsen, jeg er lægeeksamineret massør, uddannet fra Skolerne for Idrætsmassage i 2004. Siden har jeg bl.a. specialiseret mig i gravidmassage og baby massage, så jeg i dag tilbyder massage til alle. Babyer, gravide, idrætsmassage / sportsmassage til dig, professionelle sportsstjerner og helt almindelige mennesker.

Når jeg ikke masserer, tilbyder jeg udendørs holdtræning og personlig træning i Silkeborgs fantastiske natur under navnet MuscleRunSilkeborg. Endelig er jeg kunstmaler, mor til 3, håndboldtræner, gift med Mikkel og livsnyder.

blob

Massage til alle

Massage i Silkeborg. Ud over at massere nogen af de største internationale sportsstjerner, så masserer jeg også dig.

Som en af de eneste i Silkeborg, har jeg massagebriks specielt til gravide, med hul til din gravide mave, så du kan få massage mens du ligger afslappet på maven, helt frem til fødsel.

Døjer du med skader, muskelømhed, overbelastning eller andet fra din træning eller dit job, så er der gode chancer for at jeg både forstår problemet, og kan hjælpe dig med massage i Silkeborg.

Jeg har selv spillet håndbold som fuldtidsprofessionel, i den danske liga, på A-landsholdet og et år i den spanske liga. Derudover har jeg været massør for Silkeborg-Voel KFUMs liga damer, i slutspillet i 2018 sæsonen.

Hvis du vil vide mere om mig og den massage jeg tilbyder, så er du velkommen til at ringe til mig på 21 34 82 91.

Anne Sørensen Mikkelsen

Massør i Silkeborg, Anne Mikkelsen og Fabian Cancellara, 4-dobbelt verdensmester, dobbelt OL guldvinder